Επίθεση με αιχμή το μεταναστευτικό εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα.

«Την ώρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας μαζί με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου δίνουν ενωμένοι τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, ο κ. Τσίπρας  επιλέγει τις ύβρεις και την αθλιότητα» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

«Δεν θα σχολιάσουμε το “πρόγραμμά” του για την Οικονομία,  που προκαλεί γέλιο σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό καθώς τάζει στους πάντες τα πάντα, ξεπερνώντας ακόμα και το γνωστό  “λεφτά υπάρχουν”» σημειώνει και προσθέτει:

«Θα σχολιάσουμε όμως, τη “διαφορετική μεταναστευτική πολιτική” που εξήγγειλε απόψε ο κ. Τσίπρας που προφανώς προβλέπει την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την  κατάργηση της διεθνούς δύναμης αποτροπής λαθρομετανάστευσης Frontex, ανοιχτά σύνορα για όλους, απόδοση ιθαγένειας σε όλους, γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου».

«Η Νέα Δημοκρατία συντάσσεται με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου για ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων, αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τις παρωχημένες ιδεοληψίες του, να καταστρώνει σχέδια τύπου “Υπατία”» καταλήγει η κ. Σπυράκη.