Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε του πρώην υπουργού και υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, με αφορμή δηλώσεις του κατά του Φώτη Κουβέλη.

Η Δημοκρατική Αριστερά με ανακοίνωσή της αποκαλεί υβριστή τον κ. Ντινόπουλο, επειδή σε προεκλογική συγκέντρωση υποστήριξε ότι ο κ. Κουβέλης «πληρώθηκε καλά», ζητώντας από τον πρωθυπουργό και από τη ΝΔ να τον αποδοκιμάσουν δημοσίως «για τα όσα χυδαία και εμετικά είπε».

Λίγο αργότερα, με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «απαράδεκτα» τα όσα είπε ο πρώην υπουργός, δημοσιεύοντας βίντεο με τις δηλώσεις του.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του κυρίου Ντινόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε το βίντεο «ιδιωτικό και προϊόν υποκλοπής». «Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα! Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στο άδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του («Πληρώθηκε καλά!» ) από τον ΣΥΡΙΖΑ που, αφού τον  έβαλαν (μαζί με τον Καμμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που – στην συγκεκριμένη περίπτωση- συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά!» ανέφερε.

Σχόλιο έκανε και η υποψήφια βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία ζήτησε άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα.