current views are: 1

12 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση17:15

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν πρόκειται να συμβεί (Βίντεο)

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του στα Ιωάννινα λέγοντας ότι «είναι ένα ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί».

Δημοσίευση 17:15’
αρθρο-newpost

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του στα Ιωάννινα λέγοντας ότι «είναι ένα ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί».

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του στα Ιωάννινα λέγοντας ότι «είναι ένα ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι πολιτικός αντίπαλος για τη διακυβέρνηση της χώρας, είναι ενα ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί και δεν θα συμβεί» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορεί να κυβερνήσει δεν έχει πολιτική διακυβέρνησης, δεν μπορεί να συμμαχήσει δεν μπορεί ούτε με τους δικούς του να συνεννοηθεί» τόνισε, λέγοντας ότι «είμαστε πολύ κοντά στο καλύτερο, αλλά και στο χειρότερο».

«Στελέχη τους αποκάλυψαν τη στρατηγική τους. Ο ένας λέει ότι το διαπραγματευτικό τους όπλο είναι η στάση πληρωμών. Ο άλλος ανήγγειλε την άμεση έξοδο της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και ο τρίτος ζήτησε δημοψήφισμα. Τόσο γρήγορα ξέχασαν τον σάλο από τις δηλώσεις Παπανδρέου για δημοψήφισμα;» αναρωτήθηκε ο κ. Σαμαράς.

«Ο κ. Λαπαβίτσας ομολογεί ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόσει εκέινα που λέει θα οδηγήσει σε σύγκρουση με την Ε.Ε. Το λέει ο δικός τους. Παραδέχεται ότι είναι στον αέρα η χρηματοδότηση του προγράμματος» σημείωσε.

«Βρέθηκα χθες στο Παρίσι με τους περισσότερους ευρωπαίους ηγέτες σε μια μεγάλη και συμβολική πορεία κατα του σκοταδισμού και κατά της μισαλλοδοξίας, μια Ευρώπη συγκλονισμένη απο κύμα αναταράξεων στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις. Μια Ευρώπη που ξανασκέφτεται απο τη αρχή και τα θέματα ασφαλείας και μετανάστευσης και τα θέματα ελέγχου συνόρων της, πέρα και πάνω απο θρησκείες, αλλά σε μια Ευρώπη που σκέφτεται ξανά θέματα σεβασμού αρχών και αξιών της, που πρέπει να τα σέβονται οι πάντες. Σε αυτή την Ευρώπη ειναι σαν τις μύγες μες στο γάλα που θέλουν να ανοίξουν τα σύνορα να χορηγούν ιθαγένειες στον κάθε παράνομο, αντί να ελέγχουν» τόνισε. 

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε, συνεχίζοντας την επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ ότι «σε λιγο θα θέλουν δικαστήρια χωρίς εισαγγελείς, φυλακές χωρίς κάγκελα. Μια κυβέρνηση θα πρέπει να προστατεύει τους πολίτες της, στο δικαίωμα τους να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Και χθες στο Παρίσι, “δεν φοβόμαστε” βροντοφώναξαν. Σε ποιον πλανήτη ζει ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν έχουν μάτια να δουν τι γίνεται στον υπόλοιπο κοσμο; Τι θα είχε συμβεί αν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Ξηρό ηταν άοπλοι; Οι αστυνομικοί θα είχαν σκοτωθεί και ο Ξηρός στη γιάφκα του θα σχεδίαζε το επόμενο χτύπημα απο τους έξι που έχει σκοτώσει, αλλά σας είπα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί».

Ο κ. Σαμαράς μίλησε και για διεύρυνση λέγοντας ότι «σε αυτές τις εκλογές είμαστε υποχρεωμένοι, να μιλήσω με ευθύνη για ορισμένες αλήθειες που πρέπει να μάθει ο κόσμος και αυτό το γεγονός αυξάνει τη συσπείρωση της παράταξης και των πολιτών πέρα απο την παράταξη που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά ΝΔ και τους δεχόμαστε σε αυτή τη μάχη για την Ελλάδα».

«Μειοψηφία βουλευτών έσυρε τη χώρα σε εκλογές εναντίον της θέλησης του ελληνικού λαού. Χειρότερος εχθρός η πολιτική αβεβαιότητα. Η αβεβαιότητα θα λάβει τέλος όταν βγούμε και τελειώσει το μνημόνιο» ανέφερε μεταξύ άλλων.


σχετικα αρθρα