Σε δύο μεγάλες συγκεντρώσεις σε Καισαριανή και την Καλλιθέα μίλησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Β` Αθηνών της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

Τον κ. Μιχελάκη προλόγισε ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, τονίζοντας ότι ο Γιάννης Μιχελάκης προέρχεται από την κοινωνία, είναι αυτοδημιούργητος, έχει εργαστεί πάνω από 30 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και «γι’ αυτό είναι ένας από εμάς». 

Στην πολυπληθή συγκέντρωση της Καισαριανής για την υποψηφιότητα και την προσωπικότητα του Γιάννη Μιχελάκη μίλησαν ο Δημήτρης Χατζηελένης, Πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ, ο Σωτήρης Ιατρού, Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καισαριανής της ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Παπούλιας Πρόεδρος Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Δάφνης Υμηττού, ο Απόστολος Μπαντής Πρόεδρος  Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Βύρωνα και ο Σεραφείμ Δεδούσης, Πρόεδρος Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Ζωγράφου.

Ο Γιάννης Μιχελάκης υπογράμμισε ότι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η  Ελλάδα είτε θα βγει για πάντα από την κρίση είτε θα μπει σε νέα πιο δραματική περιπέτεια, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκβίασε τις πρόωρες εκλογές, αλλά τελικά θα πέσει στο λάκκο που έσκαψε για τη χώρα. Τόνισε ακόμη χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει το «λεφτά υπάρχουν» υποσχόμενος στους πάντες τα πάντα, χωρίς να λέει ποιες δαπάνες θα κόψει ή ποιους νέους φόρους θα επιβάλλει για να βρεθούν τα 17 δις ευρώ που κοστίζουν οι υποσχέσεις του.  

Τέλος, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση με τις θυσίες των πολιτών κατάφερε να πετύχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και να αποκαταστήσει το διεθνές κύρος της χώρας, υπενθυμίζοντας ότι  η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη των μεγάλων και απόλυτα δικαιωμένων εθνικών επιλογών και σήμερα αποτελεί και πάλι τη μόνη δύναμη ευθύνης, ασφάλειας και σιγουριάς για τον τόπο.