Συνάντηση με τον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, είχε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας, Αργύρης Ντινόπουλος.

Ο κ.Ντινόπουλος παρείχε διευκρινίσεις το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από κομματική συνάντηση σε σπίτι φίλων που τον στηρίξουν στην προεκλογική περίοδο. 

Όπως είπε, με τη φράση του «πληρώθηκε καλά ο Κουβέλης» δεν εννοούσε ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ «τα πήρε», όταν κάποιος εκ των συνδαιτυμόνων έκανε λόγο για «άδειασμα» του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με τον Αργύρη Ντινόπουλο, αυτό που εννούσε ήταν ότι: «Ο Φ. Κουβέλης πήρε την πληρωμή του («Πληρώθηκε καλά») από τον ΣΥΡΙΖΑ, που αφού τον έβαλαν να σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων».

Επεσήμανε στον Ανδρέα Παπαμιμίκο ότι σε καμία περίπτωση δεν μίλησε απαξιωτικά για τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και ότι με τη φράση «πληρώθηκε καλά» εννοούσε το γεγονός ότι τον εξαπάτησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που του υποσχόταν συνεργασία και τελικά, μετά την ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, τον άδειασε.