Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση εξαπέλυσε μιλώντας στην Καλαμάτα, απόψε, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε πως «βλέπουμε προσπάθεια αλλαγής της αλήθειας και για πρώτη φορά, είπε, ακούμε πρωθυπουργό να απειλεί τους πολίτες και να τους τρομοκρατεί λέγοντας ότι δεν θα έχουν λεφτά τα ΑΤΜ και θα μείνουν απλήρωτοι μισθοί και συντάξεις αν δεν ψηφιστεί» και κάλεσε τους πολίτες να μην τον ακούν.

Έκανε αναφορά στο e-mail του κ. Χαρδούβελη με τα προτεινόμενα νέα μέτρα και σημείωσε πως «αν ψηφιστεί η ΝΔ θα εφαρμοστούν, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας ότι, αφού διαλύθηκε η μεσαία τάξη και διαλύθηκε ο ελληνικός λαός θα προχωρήσουν σε περισσότερα μέτρα λιτότητας και θα συνεχίσουν είπε, να εφαρμόζουν αυτό που είχε πει ο κ. Σαμαράς στο Ζάππειο ότι, «το φάρμακο σκοτώνει τον ασθενή». 

Κάλεσε τους πολίτες να μην πιστεύουν τις υποσχέσεις και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, γιατί όπως ανέφερε, άλλα λέει προεκλογικά κι άλλα κάνει μετεκλογικά. Υπόσχεται, είπε, «750.000 θέσεις εργασίας και είναι αυτός που έστειλε το 60% του ελληνικού λαού στην ανεργία. Τα σπίτια των Ελλήνων βγαίνουν στο σφυρί και είναι ο κ. Σαμαράς που καταργεί την προστασία της πρώτης κατοικίας». 

Μιλάει, ανέφερε, για τουρισμό και η τρόικα έβαλε στόχο τον τουρισμό κι ο πρωθυπουργός το πρώτο μέτρο που έλαβε ήταν η αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό. 

«Λέμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, το πρώτο μέτρο που θα πάρουμε θα είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι, θα απαγορεύσουν στις τράπεζες να πουλάνε στις θυγατρικές τους στο εξωτερικό τα δάνεια για να εφαρμόσουν το αγγλικό δίκαιο.

Ο κ. Καμμένος κάλεσε τους πολίτες να δώσουν δύναμη στους Ανεξάρτητους Έλληνες για να διαπραγματευτούν και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν διαπραγματεύτηκε, λέγοντας «πώς να διαπραγματευτεί όταν ο Χριστοφοράκος είναι στα χέρια του Βερολίνου» με τις λίστες στα χέρια του.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αφού είπε πως οι αληθινές δημοσκοπήσεις δείχνουν διαφορά πάνω από οκτώ μονάδες και ο κ. Σαμαράς δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακάνει κυβέρνηση, έβαλε το δίλημμα των εκλογών λέγοντας, «το δίλημμα είναι, αν θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή κυβέρνηση εθνικού σκοπού με εγγυητές του Ανεξάρτητους Έλληνες». Μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είπε, είναι ακόμα 29 κινήματα που συμπορεύονται σ' αυτές τις εκλογές και ζήτησε από τους πολίτες να τους ενισχύσουν, ώστε στην αυριανή κυβέρνηση να ξέρει ο κ. Τσίπρας ότι δεν θα είναι μόνος του.