Στην ιστορική πόλη του Μεσολογγίου ο Αντώνης Σαμαράς (φωτό)

Στην ιστορική πόλη του Μεσολογγίου ο Αντώνης Σαμαράς (φωτό)

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Με πολίτες και τον δήμαρχο Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο, συναντήθηκε στην κεντρική πλατεία στο Μεσολόγγι ο Πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε το Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης στο Παλαιό Δημαρχείο της πόλης.

Μεγάλη τιμή χαρακτήρισε ο δήμαρχος την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας ότι δεν είναι εθιμοτυπική. Ο κ. Καραπάνος ανέφερε ότι το Λιμενικό Ταμείο έγινε δημοτικό και δίνει άλλη προοπτική στους δημότες. «Αναπτυξιακή προοπτική» επεσήμανε από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς. 

«Η επισκεψή σας σηματοδοτεί πολλά, το έθνος και η ιστορία σηματοδότησαν αυτή την πόλη και γνωρίζουμε πολύ καλά τη βούλησή σας να βοηθήσετε» τόνισε ο δήμαρχος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της κατάργησης του ΤΕΙ Μεσολογγίου, χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη αυτή «μεγάλη απώλεια» για την περιοχή.

Παράλληλα, ο κ. Καραπάνος ζήτησε βοήθεια για το Νοσοκομείο, σημειώνοντας ότι «θέλουμε την επόμενη μέρα να δώσουμε άμεσα λύσεις». «Ελπίζω στις 5 Απριλίου, την Κυριακή των Βαΐων, να είστε στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου» ευχήθηκε στον Πρωθυπουργό.


«Θα είμαι» απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ρώτησε για τη Διεθνή Ακαδημία της Ελευθερίας και το αρχαιολογικό μουσε'ιο της περιοχής.

Τέλος, ο δήμαρχος της πόλης προσέφερε στο Πρωθυπουργό, έναν πίνακα του Μεσολλογίου ως αναμνηστικό δώρος για την επίσκεψη στον τόπο τους.

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο