«Κάναμε έργο» τόνισε η υποψήφια βουλευτής Β' Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, Κατερίνα Παπακώστα λέγοντας ότι οι πολίτες πρέπει να πειστούν για το ποιο κόμμα έχει εθνικό οδικό χάρτη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm υπογράμμισε ότι «το θέμα είναι να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των πολιτών».

Η κυρία Παπακώστα ανέφερε ότι «δεν πάμε για να χάσουμε. Με απασχολεί η επόμενη μέρα για τη χώρα. Δε με απασχολεί στενά κομματικά η επόμενη μέρα».

«Ο πυρήνας της οικονομικής κρίσης πλήττει ευθέως την καρδιά των κοινωνικών πολιτικών» σημείωσε, λέγοντας ότι το «κάναμε έργο» σημαίνει ότι «κάθε μέρα βγάζεις ένα κομμάτι από το φορτίο που σηκώνει ο πολίτης απο τις επιπτώσεις της κρίσης».

Παράλληλα είπε ότι «εμείς έχουμε ευρεία γκάμα δυνατοτήτων για συνεργασία. Έχουμε δεξαμενή και να συνεργαστούμε, να συγκλίνουμε και να συνεννοούμαστε. Παρά το γεγονός ότι συγκυβερνήσαμε διατηρήσαμε βασικούς ιδεολογικούς μας στόχους».

Η υποψήφια βουλευτής πρόσθεσε ότι «δεν επένδυσα ούτε επενδύω στον φόβο και στον τρόμο. Χρειαζόμαστε έναν εθνικό οδικό χάρτη. Η παράταξή μου μπορεί να έχει δυσκολίες στην επικοινωνία, να έχει πάρει δύσκολες αποφάσεις, μπορεί όμως να πειστον πολίτη ποιος θα είναι ο δρόμος».