current views are: 2

13 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση15:18

Μιχελάκης: Βουτιά στο γκρεμό, εάν δεν εκλεγεί κυβέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού (φωτό)

Ο υποψήφιος βουλευτής Β` Αθηνών της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης μίλησε χθες σε μεγάλη συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δημοσίευση 15:18’
αρθρο-newpost

Ο υποψήφιος βουλευτής Β` Αθηνών της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης μίλησε χθες σε μεγάλη συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης μίλησε χθες σε μεγάλη συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της πόλης τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ προλόγισε ο Χρήστος Κοπελούζος, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, τονίζοντας ότι ο Γιάννης Μιχελάκης είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, που δουλεύει από τα 19 του χρόνια και κλήθηκε το 2011 από τον Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει εκπρόσωπος της παράταξης την πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα.   

Ο κ. Μιχελάκης ξεκινώντας την ομιλία του τόνισε τη ξεχωριστή σημασία που είχε γι’ αυτόν η χθεσινή συγκέντρωση, αφού μεγάλωσε στις γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας και φοίτησε στο δημόσιο σχολείο της περιοχής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οφέλη, που θα έχουν οι πολίτες από την ανάπτυξη, την τόνωση της απασχόλησης και τη μείωση των φόρων που φέρνει το Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης, το οποίο  παρουσίασε ο Πρωθυπουργός. 

Ο Γιάννης Μιχελάκης υπογράμμισε την κρισιμότητα των προσεχών εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από το τέλος των μνημονίων και κοντά στην πόρτα που μας βγάζει από την κρίση, αλλά εάν στις 25 Ιανουαρίου δεν εκλεγεί κυβέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού, θα κάνουμε βουτιά στο γκρεμό, που με τόσες θυσίες αποφύγαμε. 

Κλείνοντας ο Γιάννης Μιχελάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση με τις θυσίες των πολιτών κατάφερε να πετύχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και να αποκαταστήσει το διεθνές κύρος της χώρας, υπενθυμίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη των μεγάλων και απόλυτα δικαιωμένων εθνικών επιλογών και για μία ακόμη φορά αποτελεί τη μόνη δύναμη ευθύνης, ασφάλειας και σιγουριάς για τον τόπο. 


σχετικα αρθρα