Με επιστολή του στους πολίτες του νομού Λασιθίου ο Μιχάλης Καρχιμάκης υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθηνών εξέφρασε τις ευχαριστίες του για εκλογή του επί 16 χρόνια βουλευτή Λασιθίου.

Ο κ. Καρχιμάκης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του με το Κίνημα Δημοκρατών- Σοσιαλιστών στη Β΄Αθηνών ωστόσο όπως εξηγεί αυτό δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση την σχέση του με τους πολίτες του Λασιθίου.

«Η πόρτα μου ήταν και θα συνεχίσει να είναι ανοιχτή για όλους σας.Την επόμενη μέρα των εκλογών, εάν ο Λαός της Β ́ Αθήνας με εμπιστευθεί, να είστε βέβαιοι ότι ο Νομός Λασιθίου θα έχει έναν ακόμη βουλευτή» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η επιστολή Μιχάλη Καρχιμάκη

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, Θέλω με την επιστολή μου αυτή να σας εκφράσω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε εκλέγοντας με επί 16 χρόνια Βουλευτή Λασιθίου

Όλα αυτά τα χρόνια μοιραστήκαμε κοινές προσπάθειες, προβληματισμούς και αγωνίες για τον τόπο μας. Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχαμε σε κοινούς αγώνες έχοντας ως πυξίδα μας τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας. 

Πάντοτε ήμουν στην πρώτη γραμμή δίνοντας μάχες για την προκοπή του τόπου μου, για κοινωνική δικαιοσύνη και διαφάνεια. 

Και σε αυτή την εκλογική μάχη θα δώσω τον αγώνα μου έχοντας πίστη στις αρχές της Δικαιοσύνης, της Δημιουργίας και της Εντιμότητας. 

Αυτή τη φορά από άλλο μετερίζι. Από τη Β ́ Αθηνών ως υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών - Σοσιαλιστών και τον Γιώργο Παπανδρέου. 

Γνωρίζετε ότι μέχρι σήμερα παρόλο που είχε αποφασιστεί από τον Πρόεδρο του Κινήματος η αλλαγή της εκλογικής μου περιφέρειας προκειμένου να επιτευχθεί και η απαιτούμενη και θεμιτή ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, ήμουν πάντοτε στο πλευρό σας προσπαθώντας να επιλύσω τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει το Λασίθι. 

Σας διαβεβαιώ ότι η πόρτα μου ήταν και θα συνεχίσει να είναι ανοιχτή για όλους σας.Την επόμενη μέρα των εκλογών, εάν ο Λαός της Β ́ Αθήνας με εμπιστευθεί, να είστε βέβαιοι ότι ο Νομός Λασιθίου θα έχει έναν ακόμη βουλευτή.