Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτη την φορά αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου στην χθεσινή εκπομπή του ο οποίος άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης σε ότι αφορά στον έλεγχο των οικονομικών του αλλά και απειλών κατά της ζωής του.

Σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη μιλά για χυδαιότητα του Λάκη Λαζόπουλου και του ζητάει να πει για ποιον λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την περίοδο δηλαδή που οι Έλληνες ζούσαν τον φόβο της χρεοκοπίας.

«Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας. 
Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιό λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας. 
Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα; 
Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;» αναφέρει η κυρία Σπυράκη.  

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο πρώτο Αλ Τσαντίρι για το 2015 δήλωσε πως ελέγχεται κανονικά για τα οικονομικά του πριν και μετά από κάθε εκπομπή ενώ τόνισε ότι πληρώνει κανονικά τους φόρους του. Κατήγγειλε επίσης ότι δέχεται απειλές για την ζωή του.