Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την γεωργία και την κτηνοτροφία, ολοκληρώθηκαν οι περιοδείες του εκπροσώπου και υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του Κινήματος Τέρενς Κουίκ στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.

Σε αντίστοιχες συνεντεύξεις Τύπου, αφού παρουσίασε τα ψηφοδέλτια νίκης των δύο νομών, ο Τέρενς Κουίκ ανέλυσε και το φορολογικό πρόγραμμα του Κινήματος, τονίζοντας ειδικότερα για τον ΕΝΦΙΑ τα εξής:

«Ο ΕΝΦΙΑΛΤΗΣ θυμίζει τους νόμους του Σουλτάνου της Τουρκοκρατίας. Είναι ένας νόμος που ψήφισαν οι Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με εντολή της Τρόικας και του Δ’ οικονομικού Ράιχ, που έχει επιβάλλει η Γερμανία.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποστηρίζουμε ανυποχώρητα, ότι ΕΝΦΙΑ δεν πρέπει να πληρώνει ο Έλληνας για το σπίτι που μένει και ούτε να πληρώνει για το σπίτι ή το κατάστημα, που είναι ξενοίκιαστο και δεν του αποδίδει εισόδημα.

Ο ΕΝΦΙΑ που ψηφίστηκε από τη Βουλή της τρόικας θα καταργηθεί από την Βουλή των Ελλήνων, που έρχεται μετά από τις εκλογές. Θα αποκτήσει τα χαρακτηριστικά ενός δικαίου νόμου.

Δεν θα επιτρέψουμε το κεραμίδι του Έλληνα να γίνει ασήκωτη πλάκα, που λιώνει την κάθε οικογένεια, η οποία παλεύει για την επιβίωση».

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο Τέρενς Κουίκ περπάτησε στους δρόμους των Τρικάλων και της Καρδίτσας, συνομιλώντας με πολίτες και με καταστηματάρχες. Τον συνόδευαν οι Πολιτευτές και τα μέλη των τοπικών Συντονιστικών, όπως και το Οργανωτικό στέλεχος του πολιτικού του Γραφείου Άντα Γεροσιδέρη και ο στενός του συνεργάτης Βασίλης Σούκης.