current views are: 1

14 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση14:07

Μεϊμαράκης: Να μην πάνε χαμένες οι θυσίες μας

«Είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο να πάνε χαμένες αυτές οι θυσίες» τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Δημοσίευση 14:07’
αρθρο-newpost

«Είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο να πάνε χαμένες αυτές οι θυσίες» τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης

«Είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο να πάνε χαμένες αυτές οι θυσίες» τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα Fm ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι «τώρα, αρχίζει πλέον, αφού τελειώνει και το μνημόνιο το Φεβρουάριο και πρέπει να μπούμε σε ένα δίχτυ προστασίας και μια νέα διαδικασία, η διεκδίκηση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας από το Μάρτη. Αργά-αργά, μέρος-μέρος όσων θυσιάσαμε. Να μην πάνε χαμένες οι θυσίες μας. Είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο να πάνε χαμένες αυτές οι θυσίες».

Για τη ΝΔ και τις θέσεις της ο κ. Μεϊμαράκης είπε: 

«Και βέβαια έχει σημαντικά επιχειρήματα (η Ν.Δ. και ο κ. Σαμαράς) και το κλίμα δεν είναι όπως το 2012, όταν οι πολίτες ήταν οργισμένοι και αγανακτισμένοι. Τώρα, θέλουν να μας ακούσουν και πιστεύω ότι έχουν και κατανόηση και όπως καταγράφεται ότι θα αποφασίσουν την τελευταία εβδομάδα, νομίζω ότι μπορούμε να τους πείσουμε. Γι’ αυτό δεν θέλω κραυγές. Γι’ αυτό δεν πιστεύω ότι πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε με άλλα θέματα και ερωτήσεις. Πρέπει να στοχεύσουμε εκεί, διότι κερδίζεται αυτή η μάχη. Είναι κρίμα να πάει χαμένη».

Για τη δήλωση Σαμαρά για τις εικόνες ανέφερε ότι «εκείνη την ώρα που ελέχθησαν αυτά, κάποιο λόγο θα είχε για να το πει. Ξέρετε ότι πιστεύω στην ελευθερία της θρησκείας και στο ότι δεν πρέπει να υπάρχει μίσος και φανατισμός. Τα εθνικά σύμβολα σαφώς και πρέπει να παραμένουν στις θέσεις τους και να επιδεικνύονται. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ντρεπόμαστε γι’ αυτό και δεν είναι και κινδυνολογικό».
 
 


σχετικα αρθρα