Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, με αφορμή την ανακοίνωση του Πάνου  Σκουρλέτη με την οποία «επιχείρησε να απαντήσει σε  δήλωσή του, σχετικά με την απόφαση της Ε.Ε για τον  βραχυπρόθεσμο δανεισμό των  τραπεζών και την έκδοση εντόκων γραμματίων».

«Το πρόβλημα με τον κ. Σκουρλέτη είναι ότι αποδεικνύεται  ανεπίδεκτος  μαθήσεως. Αλλιώς δεν θα επανερχόταν στο  θέμα των εντόκων γραμματίων που έθεσε ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στην Real News την Κυριακή, για να ξαναθυμίσει τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις εκείνες. Όπως και την  αγωνιώδη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ επί τρείς ημέρες να δικαιολογήσει  τα αδικαιολόγητα, με επιθέσεις ακόμη και κατά του Υπουργού των Οικονομικών για το ίδιο θέμα, ο οποίος του απάντησε πλήρως και τεκμηριωμένα» ανέφερε ο κ. Σταμάτης.

«Όσο για τις άλλες  ερωτήσεις, που θέτει στην ανακοίνωσή του, καλό θα ήταν να τις θέσει στον εαυτό του. Και τούτο γιατί τα θεσμικά όργανα και τα πρόσωπα, στα οποία αναφέρεται σήμερα θετικά  (Ευρωπαϊκό δικαστήριο, Ντράγκι, Αβραμόπουλος)  είναι τα ίδια, εναντίον των οποίων καταφερόταν ο ίδιος και το κόμμα του μόλις χθες! Η όψιμη προεκλογική μεταμόρφωσή τους μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει» σημείωσε.