Το ότι η κυβέρνηση έχει κάνει λάθη παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
 
«Η ΝΔ έχει κάνει λάθη, ποτέ δεν είπαμε ότι δεν κάναμε λάθη. Λάθος ήταν ο ΕΝΦΙΑ, ωστόσο δεν θα μπούμε στην λογική λεφτά υπάρχουν, δεν γίνεται να βάλουμε την Ελλάδα σε περιπέτειες» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη.
 
«Όση αλαζονεία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της Ευρώπης, θέλω μια Ελλάδα στην Ευρώπη» σημείωσε.
 
Η κυρία Μπακογιάννη επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για αστάθεια στα λεγόμενα των υποψηφίων τους: «Με ανησυχεί η αστάθεια, το αλαλούμ το οποίο ακούω από τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που έχει στους κόλπους του ανθρώπους που λένε ότι η μεγάλη περιουσία στα 450.000 ευρώ ο άλλος στα 800.000 ευρώ, η άλλη θέλει να τυπώσει. Πρέπει να την φωνάξει κάποιος και να της πει «Κοριτσάκι μου δεν μπορεί να πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε βλακεία». 
 
Σχετικά με την πολιτική της ΝΔ, τόνισε ότι «Εμείς θέλουμε να είμαστε μετρημένοι μπορούμε να τους πούμε θα κάνουμε περισσότερα αλλά εγώ θέλω να πω με καθαρή συνείδηση ότι ναι θα προχωρήσουμε. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει απάντηση για συγκεκριμένες δεσμεύσεις, για ΕΝΦΙΑ, περιουσιολόγιο δεν έχουν σαφείς απαντήσεις».
 
«Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα τάξει λαγούς και πετραχείλια, με σκληρή δουλειά θα αλλάξουμε την κατάσταση. Σήμερα ο ελληνικός λαός ζητεί την αλήθεια, την αλήθεια την έχει από εμάς» κατέληξε η κυρία Μπακογιάννη.