Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας παράλληλα πυρά στον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του «ψάχνεις με το κιάλι για να βρεις μια αλήθεια στα όσα καθημερινά ισχυρίζεται η ΝΔ για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Μιλούν για ασφαλιστικά ταμεία εκείνοι που τα κατέστρεψαν μέσω του PSI και πετσόκοψαν τις συντάξεις. Μιλούν για τις καταθέσεις των πολιτών εκείνοι που τις καταλήστεψαν μέσα από φοροεπιδρομές, κατασχέσεις και μειώσεις σε μισθούς. Για χαράτσια εκείνοι που τα επέβαλαν ως «προσωρινά» για να γίνουν μόνιμα. Μιλούν για τα τυχερά παιχνίδια εκείνοι που ξεπούλησαν τον ΟΠΑΠ σε φίλους τους επιχειρηματίες».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η δύναμη που εγγυάται τις καταθέσεις, την επαναφορά του δώρου Χριστουγέννων για τις χαμηλές συντάξεις, καθώς και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων.

Εμάς το πρόγραμμά μας είναι γνωστό, δεν κρυβόμαστε, δεν λέμε άλλα στο λαό και άλλα στα e-mails», καταλήγει η ανακοίνωση.