Νέα διήμερη περιοδεία σε Ήπειρο και Κέρκυρα, θα πραγματοποιήσει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Αύριο, Δευτέρα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Ολύμπικ» στις 10.00, όπου και θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κινήματος. Στη συνέχεια, μαζί με τους υποψήφιους Βουλευτές και τα μέλη της Συντονιστικής, θα επισκεφθεί εμπορικούς δρόμους της πόλης, για να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και καταναλωτές.

Την ίδια επίσκεψη στους πεζόδρομους της Άρτας, θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι, αφού προηγουμένως στις 12.30 γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη Άρτης κ. κ. Ιγνάτιο.

Στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της πόλης, ο κ. Κουίκ θα έχει και συνάντηση εργασίας με του υποψήφιους βουλευτές Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Ηγουμενίτσα, απ’ όπου στις 18.00 θα αναχωρήσει για τη Κέρκυρα.

Στη Κέρκυρα, την Τρίτη, σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί από τη τοπική Συντονιστική, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στο νησί, παραχωρώντας και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου. Είναι, επίσης, προγραμματισμένη και επίσκεψη του στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους