current views are: 1

18 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση18:20

Μπακογιάννη: Να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη νίκη της ΝΔ (Βίντεο)

Με τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη «μην καταδέχεσαι να ρωτάς αν θα νικήσουμε ή θα νικηθούμε. Πολέμα!»  η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθηνών Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισες να συνεχίσουν τον αγώνα για την νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. 

Δημοσίευση 18:20’
αρθρο-newpost

Με τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη «μην καταδέχεσαι να ρωτάς αν θα νικήσουμε ή θα νικηθούμε. Πολέμα!»  η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθηνών Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισες να συνεχίσουν τον αγώνα για την νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. 

Με τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη «μην καταδέχεσαι να ρωτάς αν θα νικήσουμε ή θα νικηθούμε. Πολέμα!»  η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθηνών Ντόρα Μπακογιάννη, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κάλεσε τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισες που παρακολούθησαν την κεντρική προεκλογική της ομιλία, να συνεχίσουν τον αγώνα για την νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. 

Την Ντόρα Μπακογιάννη προλόγισε η πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία τόνισε:

«Μας χρειάζονται άνθρωποι με εμπειρία, με ευφυΐα, με πεποιθήσεις και μάλιστα με πεποιθήσεις που δεν αλλάζουν  από τη μία μέρα στην άλλη, με πεποιθήσεις που έχουν έναν διαχρονικό χαρακτήρα. Κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που είμαι εγώ σήμερα εδώ να προλογίσω την Ντόρα Μπακογιάννη. Γιατί οι πεποιθήσεις της δεν είναι ένδυμα που αλλάζει κάθε μέρα. Έχουν διαχρονικότητα, έχουν αντίληψη του διεθνούς συστήματος, της πραγματικότητας, του ρεαλισμού και βέβαια είναι πεποιθήσεις. Δεν είναι κάτι που φοριέται ανάλογα με το εκκλησίασμα και το κοινό το οποίο ακούει. Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε αυτή τη στιγμή. Και θέλουμε περισσότερους απ’ όσους διέθετε η προηγούμενη σύνθεση της βουλής, με όλο το σεβασμό προς τον ελληνικό λαό που ψήφισε και 183 καινούριους και έκανε  ανανέωση, αλλά οι σκηνές που είδαμε στο τελευταίο κοινοβούλιο δεν περιποιούσαν τιμή για τον τόπο μας, την ιστορία μας και τις αρχές μας. Η επόμενη μέρα λοιπόν θα είναι δύσκολη όπου κι αν βρισκόμαστε, στη συμπολίτευση ή στην αντιπολίτευση και χρειαζόμαστε δυνατούς ανθρώπους και μέσα στη βουλή και στο πλαίσιο της συνεργασίας. Γι’ αυτό και θα υποστηρίξουμε τη Ντόρα να είναι πρώτη βουλευτής της Α’ Αθηνών, όχι για λόγους τύπων «ποιος θα είναι  πρώτος», αλλά γιατί νομίζω ότι της αξίζει. Ξέρει να δίνει τις μάχες, τις έχει δώσει πάρα πολλές φορές και αυτό θα κάνει και τώρα με τη δική μας βοήθεια, όλων των πολιτών της Α’ Αθηνών που θα ψηφίσουν, των συνεργατών αλλά και των φίλων και συναδέλφων της υπουργών που είναι εδώ  και έχουν έρθει για να στηρίξουν αυτήν την υποψηφιότητα που είναι παλιά και συνεχώς καινούρια. Ντόρα σου εύχομαι μεγάλη επιτυχία».

Στο κατάμεστο Συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής παραβρέθηκαν πάνω από 3000 πολίτες και μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, οι πρώην υπουργοί Προκόπης Παυλόπουλος, Γιάννης Παπαθανασίου, Γιώργος Παπαγεωργίου, Γιώργος Σούρλας, Κέλλυ Μπουρδάρα, Θόδωρος Δαμιανός, Αντώνης Φούσας, Νίκος Αγγελόπουλος, Νίκος Κατσαρός, οι υποψήφιοι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου, Νίκος Πέππας, Σάκης Κολλάτος, Ράνια Μπαλή, και Απόστολος Ασλανίδης. Από τον χώρο της αυτοδιοίκησης ο Δήμαρχος Π.Φαλήρου  Διονύσης Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρώην Νομάρχης  Λεωνίδας Κουρής. Επίσης ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα, ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην πρόεδρος  του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος, μέλη της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ και εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Αθηνών ο Χάρης Κονιδάρης.  


σχετικα αρθρα