current views are: 2

20 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση12:03

ΚΚΕ: Ο κ. Πουλάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει γραφικοί

Σε ανοιχτή κόντρα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ έχει μετατραπεί η απόφαση του Περισσού να ορίσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση Πέμπτη.

Δημοσίευση 12:03’
αρθρο-newpost

Σε ανοιχτή κόντρα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ έχει μετατραπεί η απόφαση του Περισσού να ορίσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση Πέμπτη.

Σε ανοιχτή κόντρα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ έχει μετατραπεί η απόφαση του Περισσού να ορίσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση την Πέμπτη, όταν – όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου– η ημέρα αυτή ανήκει παραδοσιακά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ επιτίθεται στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στη διακομματική επιτροπή εκλογών, Κώστα Πουλάκη, χαρακτηρίζοντάς τον γραφικό, όπως και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει: 

Ο κ. Πουλάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει πλέον γραφικοί και επειδή πρέπει να τελειώνει επιτέλους αυτή η ιστορία, υπενθυμίζουμε ότι: Το ΚΚΕ ανακοίνωσε την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Πέμπτη, από τις 12 Γενάρη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε αργότερα τη δική του στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και ακόμα πιο ύστερα, για λόγους που μόνο ο ίδιος προφανώς γνωρίζει, την μετέφερε στην Ομόνοια.

Παράλληλα, σημειώνει ότι η δικαιολογία ότι την Πέμπτη κάνει συγκεντρώσεις μόνο η αξιωματική αντιπολίτευση, δεν ισχύει, υπενθυμίζοντας στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι το ΚΚΕ και σε προηγούμενες εκλογές, είχε πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση ημέρα Πέμπτη, χωρίς καμία διαμαρτυρία τότε από τον ΣΥΡΙΖΑ ή και κάποιο άλλο κόμμα. «Όπως επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ, τον Μάη του 2012 είχε πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη, χωρίς να είναι τότε αξιωματική αντιπολίτευση» τονίζει.

Και συμπληρώνει: 

Η επιλεκτική επίκληση του εθίμου έναν στόχο έχει: Να εμποδίσει τη συγκέντρωση του ΚΚΕ. Δεν θα τους περάσει. 


σχετικα αρθρα