Περιοδεία σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα σε Κορωπί και Μαρκόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κρωπίας, κ. Κιούση Δημήτριο, το Δημοτικό Συμβούλιο και πολίτες της περιοχής. 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημαρχείο Μαρκόπουλου - Μεσογαίας, όπου συνομίλησε με το Δήμαρχο κ. Μεθενίτη Σωτήρη και το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Μαρκόπουλο Αττικής, επισκέφθηκε και τοπική μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:   

Ζήσαμε από κοντά την εικόνα της ελληνικής εξωστρέφειας, της επιχειρηματικής προόδου που γίνεται όταν ξεκινάς από κάτι μικρό, έχεις ένα όνειρο και το κάνεις πολύ μεγάλο, όπως εδώ πέρα, με αυτόν τον πραγματικά πρότυπο σταθμό τυροκομίας, τον οποίο, βέβαια, έχει αναπτύξει μία γκάμα, μία σειρά μεγάλη από προϊόντα. Τα οποία, όμως, φωτογραφίζουν και δείχνουν τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας, όταν και μεράκι έχει και πίστη έχει και εξωστρέφεια έχει και πιστεύει σε αυτό που λέγεται Ανάπτυξη.

Ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι θα υπάρξει ανάπτυξη με μειωμένους φόρους, στέλνοντας μήνυμα «σε εκείνους, οι οποίοι από ιδεοληψία θέλουν οι φόροι συνέχεια να ανεβαίνουν».
 
Και συμπλήρωσε:

Τέτοιου είδους επιχειρήσεις και τέτοιες επιτυχίες είναι αυτές οι οποίες αποδεικνύουν τις τεράστιες προοπτικές που έχει ο Έλληνας επιχειρηματίας όταν βάλει κάτι στο νου του και το πιστέψει. Και θέλω, πραγματικά, να συγχαρώ αυτήν την οικογένεια που ξεκίνησε από τον πατέρα και που εδραιώνει σήμερα τη φήμη της και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τα παιδιά της.