Η προσέλευση του κόσμου στη χθεσινή συγκέντρωση του Γιάννη Μιχελάκη στο ΚΥΒΕ Περιστερίου ήταν εντυπωσιακή, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα τον υποψήφιο βουλευτή Β` Αθηνών της ΝΔ προλόγισε ο Πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ Γιώργος Κώττης, τονίζοντας ότι ο Γιάννης Μιχελάκης είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, που προέρχεται από την κοινωνία, δουλεύει από τα 19 του χρόνια και κλήθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει εκπρόσωπος της παράταξης την πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα.

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου Βασίλης Λώλος, οι Αντιδήμαρχοι Περιστερίου  Παναγιώτης Λύκος, Τάσος Θεοδωράκος, Μαίρη Τσιώτα, Βαγγέλης Τάτσης, Βασίλης Μπέτσης και Κώστας Ποθητός, η Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ του Δήμου Περιστερίου Ξένη Κορόγιαννη, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ του Δήμου Περιστερίου Τάσος Καλλιάφας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τάκης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Αυγουστίδης, Ηλίας Κυρίτσης, Θωμάς Αναγνωστόπουλος, Σάββας Αβραμίδης, Νίκος Μιχαλόπουλος, Παναγιώτης Λουκόπουλος, Ελένη Αναστασοπούλου, Γιώργος Βανικιώτης, Άννα Μιχαλοπούλου και Ευαγγελία Γύφτου.      

Ο Γιάννης Μιχελάκης αναφέρθηκε στο διακύβευμα των προσεχών εκλογών, τονίζοντας ότι εάν στις 25 Ιανουαρίου δεν εκλεγεί κυβέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού, θα κάνουμε βουτιά στο γκρεμό, που με τόσες θυσίες αποφύγαμε. 

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση με τις θυσίες των πολιτών κατάφερε να πετύχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης μετά από έξι χρόνια ύφεσης και να αποκαταστήσει το διεθνές κύρος της χώρας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει το «λεφτά υπάρχουν» υποσχόμενος στους πάντες τα πάντα.

Τέλος, τόνισε ότι η ΝΔ είναι η παράταξη των μεγάλων και απόλυτα δικαιωμένων εθνικών επιλογών και αποτελεί τη μόνη δύναμη ευθύνης, ασφάλειας και σιγουριάς που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην οριστική έξοδο από την κρίση.