Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου  

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη και το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών. Αυτήν την φορά η αφορμή δεν ήταν το δημοψήφισμα που πρότεινε το 2011 ο κ. Παπανδρέου, ούτε το εάν ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να τον διαδεχθεί στην πρωθυπουργία.

Τα δύο κόμματα μαλώνουν υπογείως γιατί το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου αποφάσισε την τελευταία στιγμή να πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Αθήνα την ίδια ημέρα και ώρα (απόψε στις 6.30) που έχει προγραμματιστεί η κεντρική ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου για το ΠΑΣΟΚ

Σπόρτινγκ (Βενιζέλος) εναντίον Πανελλήνιου (Παπανδρέου) λοιπόν. Από την Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν πως η πρωτοβουλία του ΚΗΔΙΣΟ να διοργανώσει συγκέντρωση κόντρα στην κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξης υπερβαίνει τα όρια της πολιτικής ηθικής. "Το κάνουν επίτηδες" λένε στο ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας πως στο Κίνημα μπροστά στην απόγνωση τους να κλείσουν μία ακόμη ομιλία στον Γ. Παπανδρέου που εμφανίζεται να μην έχει πλήρες προεκλογικό πρόγραμμα αποφάσισαν να κάνουν χαλάστρα στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Τονίζουν δε ότι το γήπεδο του Πανελληνίου έχει χωρητικότητα μόλις 700 ατόμων, ενώ το Σπόρτινγκ 2.500 ατόμων. 

Στο Κίνημα σχολιάζουν ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε παράκρουση, καθώς ήταν αναμενόμενο να οργανώσουν και οι Δημοκράτες και Σοσιαλιστές κεντρική προεκλογική εκδήλωση για τους ψηφοφόρους της Αθήνας. 

Η μάχη θα δοθεί το απόγευμα.