Η μέση οικογένεια δεν αντέχει άλλες περιπέτειες, επεσήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον Real FM, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Αθήνας, δήλωσε:

«Υπάρχουν δύο δρόμοι, για να είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι μεταξύ μας: ο ένας δρόμος είναι να κάνει "τούμπα" ο κ. Τσίπρας, να “φάει” δηλαδή όλα όσα έχει πει, π.χ. να γυρίσει και να πει ότι “παιδιά κοιτάξτε, παρέλαβα καμένη γη, κακοί Ευρωπαίοι, κακούργα κοινωνία, γυρίζω ακολουθώ πιστά ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ευρώπη και όλα όσα σας είπα, ξεχάστε τα”».

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει "τούμπα", εντάξει θα προσέλθει σχεδόν ακριβώς στην πολιτική που υποστηρίζουμε. Αν δεν κάνει “τούμπα” και επιμείνει σε αυτά, τα οποία λέει, τότε τα πράγματα είναι πολύ σκούρα για τη χώρα», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη.

Ακόμη, η υποψήφια βουλευτής σημείωσε:

«Δεν νομίζω και δεν πιστεύω ότι αντέχει περιπέτειες άλλες η μέση οικογένεια. Π.χ. από τα "λεφτά υπάρχουν" του Γιώργου Παπανδρέου του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη μέχρι το Καστελόριζο περάσαν οκτώ μήνες, αλλά μας κόστισαν δύο ΕΝΦΙΑ. Αρα, η οποιαδήποτε “τούμπα” του κ. Τσίπρα μπορεί να μας κοστίσουν δύο, τρεις, πέντε ΕΝΦΙΑ, δεν ξέρω πόσους. Δεν νομίζω ότι το αντέχει σήμερα η μέση ελληνική οικογένεια».