Στο 3,5-4,5% βλέπει τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ στις δημοσκοπήσεις ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Ο κ. Λαζαρίδης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 εκτίμησε πως δεν είναι σύνηθες τόσο κοντά στην κάλπη να υπάρχει τόσο μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων κάτι που όπως είπε δείχνει ότι υπάρχει μια αβεβαιότητα και οι πολίτες θέλουν να το ξανασκεφτούν. 

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία παλεύει για την ανατροπή που είναι απαραίτητη όχι μόνο για την παράταξη αλλά και για την χώρα προσθέτοντας πως «προσπαθούμε να προστατέψουμε τη χώρα…». 

Ερωτηθείς για την άρνηση του Αντώνη Σαμαρά στην τηλεοπτική αναμέτρηση που ζητά ο Αλέξης Τσίπρας, είπε πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός πιστεύει πως με υβριστές δεν μπορεί να συνομιλήσει και εξήγησε πως «όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχει ένα όριο στην ανοχή».

Τέλος, ο κ. Λαζαρίδης εκτίμησε ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ η επόμενη ημέρα για τη χώρα θα είναι η ακυβερνησία καθώς όπως είπε το κόμμα δεν έχει σήμα αφού δεν μπόρεσε να τα βρει ούτε με τον Φώτη Κουβέλη.

Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταργήσει τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει και να προσλάβει ξανά τους κομματικούς του στρατούς…