Κλίμα αυτοδυναμίας για τον ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει ο υποψήφιος του κόμματος στη Β' Αθήνας και πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών, Παντελής Μόσχος τονίζοντας τα προβλήματα του κλάδου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm o κ. Μόσχος τόνισε ότι «η τρόικα θέλει να καταργήσει και τους αγρότες και τις λαϊκές αγορές προς όφελος των μονοπωλίων, των σούπερ μάρκετ». Και σημείωσε ότι βάζουν κράχτη τα σούπερ μάρκετ μερικά προϊόντα. «Είναι και θέμα ποιότητας. Έτσι έγινε και το κίνημα της πατάτας. Όχι ότι είναι άχρηστες αλλά δεν είναι ίδια η ποιότητα» τόνισε.

Ο κ. Μόσχος υπογράμμισε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα από το 2014 σχετικά με τις πωλήσεις. «Δύο η ώρα οι πάγκοι ήταν γεμάτοι» είπε, αποδίδοντας την κάμψη στην οικονομική κρίση.

Ο ίδιος μίλησε για κοινωφελές έργο των παραγωγών. «Εκκλησίες, ΚΑΠΗ, σχολεία έρχονται και παίρνουν πράγματα» σημείωσε.

Ο κ. Μόσχος μίλησε για κλίμα αυτοδυναμίας για τον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι το κόμμα θα ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση. «Ο Γιώργος ο Παπανδρέου δεν διαπραγματεύθηκε. Ο Σαμαράς με το Ζάππειο Ι, με το Ζάππειο ΙΙ ήρθε και τα υπέγραψε όλα» είπε.