Τη Λαμία επισκέπτεται ο εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας παραχωρεί συνέντευξη Τύπου, με την παρουσία υποψήφιων Βουλευτών του Κινήματος στη Φθιώτιδα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λαμιέων.

Στη συνέχεια, ο Τέρενς Κουίκ συνοδευόμενος από τους πολιτευτές, τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής και τους φίλους του Κινήματος θα περπατήσουν στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, συνομιλώντας με καταστηματάρχες και καταναλωτές. 

Χτες το βράδυ, μιλώντας στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Καναλιού «ΕΝΑ Λαμίας», ο Τέρενς Κουίκ τόνισε τα εξής:

«Πρέπει να έχει πρωτοφανές θράσος ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πιο ακριβοπληρωμένος… τουρίστας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για να διεκδικεί ψήφο του ελληνικού λαού στις εκλογές της Κυριακής. Θα είναι από τους πρώτους, που θα αποδώσουν λογαριασμό για τα μνημόνια που σκόρπισαν δυστυχία στον ελληνικό λαό».

Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι «μπορεί να επαγγέλλεται αυτοδυναμία, αλλά οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες", με την ώριμη ψήφο του ελληνικού λαού, θα την ανακόψουν αποτελώντας και την εγγύηση, το αναγκαίο καλό, τον θεματοφύλακα αξιών, με τις «κόκκινες» γραμμές τους στην επόμενη κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας».

Ξεκαθάρισε πως «σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αποδεχτούμε συνεργασία με το "Ποτάμι", που είναι δημιούργημα των επιχειρηματικών συμφερόντων με πολλή θολούρα στα νερά που κατεβάζει. Το κατατάσσουμε στην ίδια κατηγορία των ανεπιθύμητων, που προέρχονται από το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Καμία σχέση με όλους αυτούς, όπως και με τον Αντώνη Σαμαρά, που προσδοκούσε ότι ο συμφοιτητής του θα "έκοβε| πόντους από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έπεσε έξω και σε αυτούς τους λογαριασμούς του».

Και κατέληξε λέγοντας: «Αισθάνομαι ντροπή για τον ξεπεσμό της πολιτικής επικοινωνίας, με την τρομοκρατία, που εξαπολύει το Κόμμα Σαμαρά. Πάλι καλά, που δεν λέει στον ελληνικό λαό, ότι επάνω στο γραφείο του κάθε Υπουργού στην νέα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα υπάρχει κι ένα… κονσερβοκούτι. Απλά, να θυμίσω στον απερχόμενο Πρωθυπουργό, ότι τον Γοργοπόταμο τον ανατίναξαν ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη».