ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καλή επιτυχία» του Τζέρι Άνταμς στον Αλέξη Τσίπρα

Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου 2015, 15:25 / Ανανεώθηκε 22 Ιανουαρίου 2015, 15:56
«Καλή επιτυχία» του Τζέρι Άνταμς στον Αλέξη Τσίπρα
Facebook Twitter Whatsapp

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τον επικεφαλής του ιρλανδικού Sinn Fein, Τζέρι Άνταμς.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τον επικεφαλής του ιρλανδικού Sinn Fein, Τζέρι Άνταμς.

Ο κ. Άνταμς τηλεφώνησε στον κ. Τσίπρα για να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις εκλογές, εκφράζοντας τη λύπη του, διότι δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στην Αθήνα, αν και το ήθελε πολύ.

Υπογράμμισε ότι το Sinn Fein δίνει κι αυτό τη δική του μάχη στην Ιρλανδία, με πολλούς κοινούς στόχους με το ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια, ο ιρλανδός πολιτικός επισήμανε ότι παρακολουθεί με πολύ μεγάλη ικανοποίηση τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, σύμφωνα με κύκλους της Κουμουνδούρου.

Διαβεβαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι από τη Δευτέρα θα είναι τόσο το κόμμα του όσο ο ίδιος δίπλα στην Ελλάδα και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε τον ιρλανδό πολιτικό επισημαίνοντας ότι παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην Ιρλανδία και την εντυπωσιακή άνοδο του Sinn Fein, το οποίο δείχνει να έχει δυναμική διεκδίκησης της εξουσίας.

Τον διαβεβαίωσε με τη σειρά του, ότι από τη Δευτέρα η συνεργασία ανάμεσα στον ελληνικό και τον ιρλανδικό λαό θα γίνει ακόμα πιο στενή.