«Ο κόσμος μας θέλει», επεσήμανε ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Μιλώντας στον Real FM και την εκπομπή των Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου, ο υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών τόνισε ότι η παρουσία του κόσμου στη συγκέντρωση στον Πανελλήνιο ήταν «ενθουσιώδης και μεγάλη».

«Το αύριο του μέλλοντος και του ελληνικού λαού έχει να κάνει με το πως θα σταθεροποιηθεί η οικονομία και πως θα αρχίσει να παράγει πλούτο, το οποίο θα γίνει μέσα από κανόνες και πρωτοβουλίες. Εμείς ξεκινάμε από το σημείο που ανατραπήκαμε», σημείωσε ο κ. Καρχιμάκης ενώ έκανε λόγο για «υπονόμευση του Γιώργου Παπανδρέου», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν ο κ. Παπανδρέου έκλεινε τον κύκλο της κρίσης και ξεκινούσε τον κύκλο των μεταρρυθμίσεων, τον ανέτρεψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Δεν τον άφησαν», είπε.

Σε άλλο σημείο, ο κ. Καρχιμάκης είπε ότι το «Κίνημα» θα βάλει το πλαίσιο της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τη σύγκρουση όλων εκείνων που υπονομεύουν τον πλούτο της χώρας, ενώ εκτίμησε πως το κόμμα του θα μπει στη Βουλή, καθώς «υπάρχει κόσμος που δεν εκφράζεται στις δημοσκοπήσεις». 

«Θα είμαστε στη Βουλή και θα παίξουμε τον ρόλο της σύγκρουσης και της αλήθειας», κατέληξε.