Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «μοιραίο πρόσωπο» για τη Νέα Δημοκρατία, που την έκανε από ένα κόμμα δημοκρατικό, κόμμα των άκρων. «Γιατί αρχηγός της ΝΔ σήμερα είναι αυτός που την πρόδωσε σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής τους ζωής» σημείωσε.

Σε μια αποστροφή του λόγου του είπε: «Μην φοβάστε για κονσερβοκούτια, εγώ είμαι εδώ», δίνοντας έτσι το στίγμα της συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προειδοποίησε, επίσης, ότι «οι προδότες θα πάνε φυλακή». 

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και τη ρητορική των αντιπάλων του είπε: Λένε ότι είναι επικίνδυνος για τη θρησκεία μας, για την ορθοδοξία. Και ρωτώ, ποιος κατήργησε την αργία της Κυριακής;»

Ο κ. Καμμένος προανήγγειλε ότι «από τη Δευτέρα το πρωί η κυβέρνηση που θα συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ για επιστροφή αναδρομικών σε δικαστικούς και σώματα ασφαλείας». 

Οι εκλογές έχουν σχεδόν τελειώσει, η διαφορά είναι πάνω από 8 μονάδες είπε και έθεσε ένα δίλημμα:

«Τι θέλει ο λαός, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την αλαζονεία της αυτοδυναμίας ή μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εγγυητές;»

Ανέφερε ότι θα διασφαλίσει πως δεν θα υπάρχουν φόροι που θα οδηγήσουν «στην δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων» και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους προερχόμενους από τη ΝΔ, «θυμηθείτε ποιος είναι ο κ.Σαμαράς; είναι το μοιραίο πρόσωπο που ανέτρεψε τον Μητσοτάκη το 1993, και απέτρεψε τη ΝΔ το 1995 να έρθει στην εξουσία ψηφίζοντας ΠτΔ».

«Οι υβριστές της ΝΔ είναι σήμερα τα πρώτα βιολιά της» είπε και πρόσθεσε αναφερόμενος στην σχέση "δεξιάς-αριστεράς", «μη φοβάστε για κονσερβοκούτια, εγώ είμαι εδώ αύριο, και ξέρετε ποιος είμαι».

Είπε ακόμη ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι «η ασφαλιστική δικλείδα της ενότητας του ελληνισμού με την Ορθοδοξία», έκανε άνοιγμα στο «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» αναφέροντας το όνομα του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, ενώ απευθυνόμενος στις Ένοπλες Δυνάμεις τους είπε ότι η κυβέρνηση που θα μετέχουν οι Αν.Ελ θα εφαρμόσει τις δικαστικές αποφάσεις για τα μισθολογικά.

«Να ξέρουν ότι αυτοί που τους πούλησαν, είναι αυτοί που δήθεν τους προστάτευαν» πρόσθεσε ο κ.Καμμένος.