Ο υποψήφιος βουλευτής Β` Αθηνών της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης μίλησε χθες σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Μοσχάτο, στην ασφυκτικά γεμάτη από συντοπίτες του αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου.  

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών ο πρώην Δήμαρχος Μοσχάτου Ανδρέας Παπαδημητρίου, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου Βασίλης Γρούμπας, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μελίστας, οι διατελέσαντες δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Πηνιώτης, Βασίλης Σπανάκης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σωτήρης Ανδρέου, Καίτη Ράλλη, Αντώνης Λιβάνιος, Γιώργος Σίμος, Παναγιώτης Κεραμιδάς, ο Πρόεδρος της Β1 ΝΟΔΕ Δημήτρης Χατζηελένης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Μοσχάτου Γιώργος Μπανταβάνης και τα μέλη της Επιτροπής, οι πρώην Πρόεδροι Ελευθερία Χερουβείμ και Χριστίνα Κυρίτση, καθώς επίσης και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων, συλλόγων και σωματείων.

Ο Γιάννης Μιχελάκης ξεκινώντας την ομιλία του τόνισε τη ξεχωριστή συναισθηματική αξία που είχε γι’ αυτόν η χθεσινή συγκέντρωση, αφού εδώ και χρόνια ζει εκεί με την οικογένειά του και τα παιδιά του μεγαλώνουν στις γειτονιές του Μοσχάτου.  

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κρίσιμο διακύβευμα των εκλογών, εάν προκύψει κυβέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού που θα εγγυηθεί την εθνική ασφάλεια ή κυβέρνηση που «θα βαράει νταούλια» και θα τινάξει στον αέρα τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού.  

Περαιτέρω ο Γιάννης Μιχελάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση με τις θυσίες των πολιτών κατάφερε να σώσει τη χώρα που βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, να πετύχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και να αποκαταστήσει το διεθνές κύρος της χώρας. 

Κλείνοντας, υπενθύμισε ότι  η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη των μεγάλων και απόλυτα δικαιωμένων εθνικών επιλογών, που για μία ακόμη φορά αποτελεί τη μόνη δύναμη ευθύνης, ασφάλειας και σιγουριάς για τον τόπο.