Κανέλλη: Όταν βρωμίζουν τα πράγματα, το ΚΚΕ είναι με τη σκούπα στο χέρι

Κανέλλη: Όταν βρωμίζουν τα πράγματα, το ΚΚΕ είναι με τη σκούπα στο χέρι

Για ανακοπή μίας «ληστείας ψηφοφόρων του ΚΚΕ» έκανε λόγο η υποψήφια στην Α' Αθήνας Λιάνα Κανέλλη σημειώνοντας ότι «όταν βρωμίζουν τα πράγματα, το ΚΚΕ είναι πάντα με τη σκούπα στο χέρι».

Σε συνέντευξή της στο ΑΜΠΕ, η κ. Κανέλλη σημείωσε: «Όταν αποτρέπεις μια ληστεία ψηφοφόρων του ΚΚΕ, ήδη είναι μια μικρή νίκη, μια ανάσα αισιοδοξίας ότι ο κόσμος που θέλει να μείνει έξω από τον κουβά των συμβατικών ονείρων, μπορεί να κρατήσει τα δικά του όνειρα... Η θεωρία της χαμένης ψήφου στο ΚΚΕ δεν λειτούργησε όσο επεδίωξαν. Εύχομαι να διαψευστώ και να είναι ακόμη καλύτερη η συμπεριφορά του κόσμου απέναντι σε ένα κόμμα που δεν τον πούλησε ποτέ. Αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει βέβαια να μειώσει τον πήχη του, τότε εντάξει...»

Η βουλευτής του ΚΚΕ εκτιμά ότι χρηματιστήριο θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ. «Γι' αυτό, το χρηματιστήριο πανηγυρίζει σήμερα το πρωί, ενώ την ίδια ώρα ο άνεργος, ο δυστυχισμένος, ο καταληστευμένος δεν μπορεί φυσικά να πανηγυρίζει μαζί με το χρηματιστήριο» προσθέτει.

Η κ. Κανέλλη επαναλαμβάνει ότι μετεκλογικά, το ΚΚΕ θα ψηφίσει όσα νομοσχέδια είναι φιλολαϊκά. «Πέντε νομοσχέδια, που θα μοιάζουν φιλολαϊκά θα υπάρξουν...».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο