Σε πλήθος εκδηλώσεων παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Πάντζας. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 19/1, παραβρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση απονομών και κοπή πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής στο «ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ», στη διάρκεια της οποίας βράβευσε αθλητές που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Στην συνέχεια παραβρέθηκε στην πολιτική συγκέντρωση και στα εγκαίνια των νέων γραφείων της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Μάνδρας – Ειδυλλίας, όπου και έγινε παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής. 

Την Τρίτη 20/1, ο Γιώργος Πάντζας, παρέστη σε κεντρική εκδήλωση της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ασπροπύργου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου. Στη συνέχεια μετέβη στο Ζεφύρι στο Δήμο Φυλής, στα γραφεία της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ όπου και πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της οργάνωσης με πολλούς υποψηφίους βουλευτές, στελέχη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να δίνουν δυναμικά το «παρών».  

Νωρίτερα, πραγματοποίησε επίσκεψη με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από υποψηφίους βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στα κεντρικά γραφεία της αλυσίδας super market Προμηθευτική Α.Ε. στο βιομηχανικό πάρκο Μαρκοπούλου Αττικής. Τα μέλη του κλιμακίου συναντήθηκαν με την διοίκηση και τους εργαζόμενους της εταιρίας με τους οποίους συζήτησαν τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας στον τομέα του λιανεμπορίου καθώς και αυτά που αφορούν στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και των εργαζομένων. Ο Γιώργος Πάντζας, κατά την διάρκεια των συνομιλιών τόνισε σε όλες τις πλευρές το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το οποίο περιλαμβάνει μέτρα ανακούφισης της κοινωνίας αλλά και τόνωσης της πραγματικής οικονομίας. Επεσήμανε δε, ότι ο σχεδιασμός αυτός θα υλοποιηθεί ανεξάρτητα από την πορεία των διαπραγματεύσεων για το χρέος με τους εταίρους δανειστές της χώρας και τα θεσμοθετημένα όργανα της ΕΕ.  

Την Τετάρτη 21/1, έδωσε το παρών σε σειρά κεντρικών εκδηλώσεων των οργανώσεων μελών του ΣΥΡΙΖΑ σε Λαύριο, Ελευσίνα και Μέγαρα, στις οποίες απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, αναφέροντας την ιστορική στιγμή για την Αριστερά όταν την Κυριακή στις 25 του Γενάρη θα κληθεί από τον ελληνικό λαό να αναλάβει τις τύχες της χώρας. Μάλιστα, υπερτόνισε το γεγονός ότι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κατορθώσει να λάβει ποσοστό αυτοδυναμίας, κάτι που θα είναι καταλυτικό για την πορεία εφαρμογής του προγράμματός του. Επίσης, κάλεσε όλα τα μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουν δυναμικό παρών στην αποψινή κεντρική ομιλία του προέδρου Αλέξη Τσίπρα στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Ομονοίας, για να συμπληρώσει ότι η σημερινή εκδήλωση θα είναι η πρόβα τζενεράλε για την γιορτή που θα ακολουθήσει το βράδυ της Κυριακής.