Την ανάγκη συνέχισης μεταρρυθμίσεων με ένα «δικό μας Ελληνικό Σχέδιο» υπογράμμισε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Όταν ο Γ. Παπανδρέου μιλούσε για ευρωομόλογο και δημοψήφισμα, τα διάφορα συστήματα έσπευσαν να τον ανατρέψουν. Σήμερα, ανακάλυψαν το πόσο αποτελεσματικό οικονομικό εργαλείο είναι το ευρωομόλογο. Επίσης ανακάλυψαν το πόσο σοφός και σοβαρός είναι ο ελληνικός λαός όταν βρίσκεται μπροστά στην κάλπη. Θέλουμε να συνεχιστούν οι γενναίες τομές και οι συγκρούσεις με κατεστημένα που ξεκίνησε η Κυβέρνηση Παπανδρέου και φρόντισαν να τις απαξιώσουν. Θέλουμε δημοψήφισμα, για ένα δικό μας Ελληνικό Σχέδιο με βαθιές αλλαγές στο κράτος και την οικονομία, που να έχει τη νομιμοποίηση του Ελληνικού λαού» τόνισε και συμπλήρωσε ο κ. Αγγελόπουλος:

«Για αυτό προχωρήσαμε στο Κίνημα και δεν κλείσαμε το μάτι σε συντηρητικές συγκυβερνήσεις με αντάλλαγμα τις όποιες κυβερνητικές θέσεις. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε σκληρούς αγώνες ώστε να αποκτήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Από εδώ, από την Πάτρα, η σημερινή ομιλία του προέδρου μας Γιώργου Παπανδρέου, θα στείλει το μήνυμα αυτό παντού. Την Κυριακή οι πολίτες με προοδευτικό κριτήριο ψηφίζουν για ένα δυνατό Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών».