Το αποτέλεσμα της Κυριακής μπορεί να εκπλήξει πολλούς, όσον αφορά το νικητή των εκλογών, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας σήμερα στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».

Έκανε, δε, έκκληση σε όλους να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες με γνώμονα τη λογική και όχι το θυμικό.

Όπως είπε ο κ. Καλαφάτης, «υπάρχει ένα πολύ υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων (κινείται στο 12%), οι οποίοι σήμερα ίσως να εμφορούνται από θυμό, αλλά όσο πλησιάζουμε προς την κρίσιμη στιγμή της κάλπης, ξέρουν ότι από την ψήφο τους κρίνεται το μέλλον του τόπου για τα πολλά επόμενα χρόνια.  Οι ψηφοφόροι αυτοί, είναι σε μεγάλο βαθμό κεντροδεξιάς προέλευσης, δεν συμφωνούν σε τίποτε με το βασικό ιδεολογικό φορτίο της Αριστεράς και πιστεύω ότι την κρίσιμη ώρα θα ψηφίσουν με ευθύνη», συμπλήρωσε ο κ. Καλαφάτης.

Ο υποψήφιος βουλευτής επισήμανε πως την Κυριακή οι πολίτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα, από τη μία, σε ένα παραγωγικό μοντέλο με μείωση φόρων, μεταρρυθμίσεις, ιδιωτικές επενδύσεις, που πρεσβεύει η ΝΔ κι από την άλλη στο δοκιμασμένο κι αποτυχημένο παντού μοντέλο του κρατισμού που θέλει να επαναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε μια περίοδο που άρχισε να φαίνεται η ανάκαμψη της οικονομίας, είναι προφανές ότι μόνο το πρώτο μοντέλο μπορεί να εγγυηθεί την πορεία προς την πραγματική ανάπτυξη», σημείωσε.