Ανοικτή Επιστολή προς τους πολίτες απευθύνει ο υπ. βουλευτής της ΝΔ στη Β΄Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Δαϊκούδης.

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως το αίσθημα αγανάκτησης που έχουν οι πολίτες, για όλα όσα συνέβησαν σε αυτή την χώρα την περίοδο της κρίσης», αναφέρει.

«Αυτές τις ημέρες, γύρισα ο ίδιος σχεδόν το σύνολο του νομού Θεσσαλονίκης και άκουσα για την υπόκωφη οργή, που ορισμένοι θέλουν να μετατρέψουν σε ψήφο εκδίκησης την Κυριακή. Όμως σε λίγες ώρες δεν ψηφίζουμε με το συναίσθημα, δεν ψηφίζουμε για να τιμωρήσουμε κάποιον ή να δώσουμε μια ευκαιρία σε κάποιον άλλο», επισημαίνει και καταλήγει: 

Την Κυριακή ψηφίζουμε για να διασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας, για να τους δώσουμε την ευκαιρία να έχουν δυνατότητα εργασίας στην πατρίδα τους, να ζήσουν αξιοπρεπώς στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.
Απέναντι στη γλώσσα της αλήθειας, απέναντι στην ευθύνη που εγγυάται μια σταθερή πορεία στο μέλλον, την οποία πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, υπάρχει η διγλωσσία της εξαπάτησης και η ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, που διαπραγματεύεται την τύχη της Ελλάδας, χωρίς σχέδιο, χωρίς λύσεις, με συμβιβασμούς της τελευταίας στιγμής και ίσως με άτακτες υποχωρήσεις.
Μην αμελήσετε το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα σας, που είναι η συμμετοχή στις εκλογές. Προσεγγίστε την κάλπη και με οδηγό την αλήθεια επιλέξτε υπεύθυνα, όσους εγγυώνται με ευθύνη την αυριανή ημέρα για τον τόπο.