current views are: 1

23 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση16:59

Φραγκίσκος Παρασύρης: Πάμε μαζί για ανθρωπιά, αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια

Υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου είναι ο Φραγκίσκος Παρασύρης, ο οποίος τονίζει το διακύβευμα των εκλογών.

Δημοσίευση 16:59’
αρθρο-newpost

Υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου είναι ο Φραγκίσκος Παρασύρης, ο οποίος τονίζει το διακύβευμα των εκλογών.

Υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου είναι ο Φραγκίσκος Παρασύρης, ο οποίος τονίζει το διακύβευμα των εκλογών.

Αναλυτικά:

Φίλες και φίλοι,

Από την αρχή της πολιτικής μου πορείας στρατεύτηκα στον αγώνα για την πρόοδο και την αλλαγή. Δεν δίστασα να σηκώσω ευθύνες που δεν μου αναλογούσαν και δεν κρύφτηκα υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος των δύσκολων επιλογών. Σε κρίσιμες στιγμές δεν βρήκαμε συμμάχους. Αδικηθήκαμε γιατί πάνω από όλα βάλαμε την Ελλάδα.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου και μέσα από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα δουλέψω για μια Ελλάδα με ισχυρούς θεσμούς, με τη διαφάνεια και την αξιοκρατία στο προσκήνιο. Αποδέχτηκα την πρόταση παρακινούμενος μονάχα από μια απλή, αλλά ισχυρή ιδέα ότι θα μπορώ να παίξω ένα μικρό ρόλο στη δημιουργία μιας καλύτερης Ελλάδας

Το διακύβευμα των εκλογών είναι να προχωρήσουμε μπροστά.

Με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τη βουλευτική του εκπροσώπηση από το Νομό Ηρακλείου θέτουμε από κοινού τρεις προτεραιότητες.

Γι’ αυτές δεσμεύομαι απέναντι σας.

Πάμε μαζί για την απελευθέρωση της δημοκρατίας μας, των πολιτειακών θεσμών, από τον πελατειακό και μοιραίο εναγκαλισμό από ισχυρά συμφέροντα και δουλείες.

Πάμε μαζί για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη απέναντι στη σκληρότητα των ανισοτήτων, που διαρρηγνύουν την κοινωνική συνοχή ενώ περιθωριοποιούν ανέργους, φτωχούς, συνταξιούχους, πολύτεκνους και τα αδύναμα στρώματα της κοινωνίας.

Πάμε μαζί για να δουλέψουμε για μια Ανάπτυξη βιώσιμη, που θα εδράζεται στην ανασυγκρότηση του παραγωγικού μας ιστού επενδύοντας στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Να δώσουμε ξανά δύναμη και αξιοπρέπεια στους αγρότες, στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής σας βεβαιώνω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας, στο πρόσωπό μου.

Το τελευταίο διάστημα με καλωσορίσατε στα σπίτια σας, μοιραστήκατε μαζί μου τις ιστορίες σας και τους αγώνες σας, τις αγωνίες και τα όνειρά σας.

Με εμπνεύσατε και με γεμίσατε με νέες ελπίδες για το μέλλον.

Μου υπενθυμίσατε τι είναι αυτό που κάνει τους Ηρακλειώτες τόσο ξεχωριστούς.

Από τις εκλογές της Κυριακής πρέπει να προκύψει μια Βουλή υπεύθυνη, αντάξια των δικών σας θυσιών και επιλογών. Με τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς μέσα στη Βουλή θα αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει εμπόδιο που να μην μπορέσουμε να ξεπεράσουμε. Δεν υπάρχει πεπρωμένο που δεν μπορούμε να βαδίσουμε.

Σας καλώ να γυρίσουμε σελίδα στις πολιτικές που βάζουν την απληστία και την ανευθυνότητα πάνω από τη σκληρή δουλειά και τις δικές σας θυσίες.

Σας καλώ να επιλέξετε την πολιτική εκείνη που δίνει ευκαιρίες σε όλους και όχι στις πολιτικές που διχάζουν τη χώρα με μοναδικό σκοπό την εκλογική νίκη.

Η δική σας φωνή, η δική σας ψήφος μπορεί να κάνει τα πάντα. Ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει μια γειτονιά, ένα χωριό, μια πόλη και όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Αν είστε έτοιμοι για την αλλαγή, Πάμε!

Υπάρχει δύναμη στην ελπίδα.

Γι αυτό χρειάζομαστε την ψήφο σας. Γι αυτό το λόγο προχωράμε μπροστά.

Για τις αξίες που μας ενώνουν.

 

Σας ευχαριστώ θερμά.

Φραγκίσκος Παρασύρης

 


σχετικα αρθρα