«Οι περιοχές της Β΄ Πειραιά, γειτονιές του μόχθου, μάτωσαν τα τελευταία 5 χρόνια«, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Θανάσης Τερζής.

Ο υποψήφιος βουλευτής Β΄Πειραιά με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, επιμένει πως «το όραμα και η ελπίδα των νέων ανθρώπων αντικαταστάθηκαν από το φόβο και την αγωνία. Ο πολίτης εξαθλιώθηκε, περιθωριοποιήθηκε, υποφέρει, ενώ ή κρίση επεκτείνεται στους θεσμούς, στις αξίες, στις ιδεολογίες».

Και υπενθυμίζει: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε φωνή, ζωή και όραμα στη μεσαία τάξη η οποία δέχθηκε το πρώτο και ισχυρό πλήγμα της κρίσης και μαζί με αυτήν όλες οι τοπικές οικονομίες. Ο κεντρώος χώρος, έχασε το ιδεολογικό του στίγμα, απέκτησε δεξιόστροφο πλέον προσανατολισμό, και άφησε ανυπεράσπιστα τα απλά λαϊκά στρώματα».

Και προτείνει ο υποψήφιος βουλευτής:

Η λύση είναι μία. Είναι η ανασυγκρότηση του δημοκρατικού χώρου σε νέα υγιή βάση με καθαρό σοσιαλιστικό ιδεολογικό πλαίσιο.
Ακούγοντας τις φωνές ανθρώπων από την πολιτική, κοινωνική και επαγγελματική μου διαδρομή, για ένα νέο δημοκρατικό ξεκίνημα, συστρατεύομαι με τον Γεώργιο Παπανδρέου στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, για να αποκτήσουμε φωνή και δύναμη μαζί με χιλιάδες προοδευτικούς Έλληνες.
Στη μάχη αυτή θα είμαι υποψήφιος με το ΚΙΝΗΜΑ στη Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Οι υποσχέσεις δεν μπορούν πια να φέρουν την αλλαγή. Η αλλαγή θα έρθει με αποφασιστικότητα, με δουλειά και με ισχυρή, αληθινά δημοκρατική, βάση.
ΠΑΜΕ λοιπόν,
ΜΑΖΙ, ΔΥΝΑΤΑ σε ένα νέο ξεκίνημα για τον Πολίτη και τη Χώρα.
Γίνε η αλλαγή που ζητάς!