current views are: 1

23 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση19:44

Χουρσαλάς: Ανατροπή των δημοσκοπήσεων έδειξε η Σαλαμίνα

Το «γαλάζιο» νησί της Σαλαμίνας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Πειραιά.

Δημοσίευση 19:44’
αρθρο-newpost

Το «γαλάζιο» νησί της Σαλαμίνας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Πειραιά.

Το «γαλάζιο» νησί της Σαλαμίνας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Πειραιά, ολοκληρώνοντας τον προεκλογικό του αγώνα. Στην ομιλία που πραγματοποίησε τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί η Νέα Δημοκρατία για να μην μπει ο τόπος σε περιπέτειες. «Οι θυσίες των πολιτών δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Δεν γυρνάμε πίσω, τώρα που τα πράγματα αργά αλλά σταθερά βελτιώνονται», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ. Χουρσαλάς.

Παράλληλα, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές γιατί οι πολίτες που δεν έχουν ακόμη αποφασίσει είναι σκεπτόμενοι και επιλέγουν με γνώμονα τη λογική και όχι το θυμό για τα λάθη που έχουν γίνει.

Η ανταπόκριση των πολιτών της Σαλαμίνας στην προεκλογική ομιλία του κ. Χουρσαλά δείχνει ότι οι εκλογές αυτές κρύβουν εκπλήξεις.

Αφενός ο κόσμος αναζητά νέα άφθαρτα πρόσωπα που δεν τον έχουν κουράσει με το παρωχημένο πολιτικό τους λόγο. Αφετέρου αποδεικνύει αυτό που έχουμε όλοι ζήσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Ότι οι εκλογές κρίνονται στη κάλπη.

Ειδικά σε αυτό το περίεργο προεκλογικό κλίμα που παραδοσιακοί ψηφοφόροι άλλων κομμάτων μετακινούνται σιωπηλά προς τη Νέα Δημοκρατία, φοβούμενοι την ακυβερνησία και τις περιπέτειες που ενέχει η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι σίγουρο ότι η Κυριακή θα κρύβει εκπλήξεις για αυτούς που προεξοφλούν το αποτέλεσμα.

 


σχετικα αρθρα