Επίθεση στους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση και Θοδωρή Δρίτσα εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας δήλωσε σχετικά με τα ισχυρίσθηκαν σήμερα.

«Είναι προφανές ότι η κομματική εμπάθεια συγκεκριμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όριο, με τον κ. Ν. Βούτση και τον κ. Θ. Δρίτσα, να φτάνουν στο  σημείο να επικαλεσθούν  υποτιθέμενες "καταγγελίες" (που είναι άγνωστο από ποιον και σε ποιον υποβλήθηκαν), σχετικά με την αποστολή ειδοποίησης μέσω γραπτού μηνύματος σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, με το "φοβερό μυστικό" της πραγματοποίησης πολιτικής συγκέντρωσης» είπε και τόνισε:

Ούτε λίγο ούτε πολύ δηλαδή υπονοούν ότι  θα έπρεπε να μπει "φραγή" προς συγκεκριμένους αριθμούς κινητών τηλεφώνων σε μία μαζική  -όπως εξυπακούεται και όλοι γνωρίζουν - αποστολή γραπτών μηνυμάτων, μόνο και μόνο επειδή ανήκουν σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία σύμφωνα με το συγκεκριμένο σκεπτικό δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες! 

Όσον αφορά τα υπόλοιπα,  είναι εξωφρενικοί ισχυρισμοί  και αστειότητες καφενειακού τύπου που δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική, καθώς και πάλι στηρίζονται σε αόριστες "καταγγελίες",  χωρίς την επίκληση οιουδήποτε αντικειμενικού στοιχείου.

Ο κ. Δένδιας προσθέτει ότι «είναι πασίδηλο από τα παραπάνω ότι η έκκλησή μου να αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός της προεκλογικής διαμάχης τις Ένοπλες Δυνάμεις, δεν εισακούσθηκε δυστυχώς από συγκεκριμένα στελέχη του. Και αν κάτι αποτελεί τραγική ειρωνεία είναι ότι ο κ. Νίκος Βούτσης και ο κ. Θοδωρής Δρίτσας θέλησαν να ακουστεί το όνομά τους λίγο πριν εκπνεύσει η  χρονική προθεσμία της προεκλογικής εκστρατείας,  με τον συγκεκριμένο, εντελώς παλαιοκομματικό τρόπο και παίζοντας την Μπερλίνα ("κάπου άκουσα για εσάς, κάπου μου είπαν να σας πω...") με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Κρίμα».