Να μην δηλητηριάζουν το πολιτικό κλίμα με «αβάσιμες κατηγορίες» κάλεσε τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση και Θοδωρή Δρίτσα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με τον κ. Δένδια οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «εντελώς παραπλανητικά ισχυρίζονται ότι από την χθεσινή απάντησή μου προκύπτει ότι οι καταγγελίες τους είναι “βάσιμες και αληθινές”, ενώ ισχύει ακριβώς το αντίθετο, καθώς διέψευσα κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς τους». 

Μάλιστα όπως προσθέτει του προκαλεί απορία αλλά και κατάπληξη το γεγονός ότι «τα δύο εξαιρετικά έμπειρα κοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αγνοούν - ή παριστάνουν ότι αγνοούν - ότι στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τις τελευταίες ημέρες έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα γραπτά μηνύματα από υποψήφιους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τους καλούν να βάλουν σταυρό προτίμησης στους ίδιους. Αντίστοιχα γραπτά μηνύματα εστάλησαν από υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ και σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλους ψηφοφόρους, σε μία προωθητική της υποψηφιότητάς τους ενέργεια που είναι απολύτως νόμιμη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία». 

Καταλήγοντας ο κ. Δένδιας αναφέρει στη δήλωσή του:

«Για πολλοστή φορά απευθύνω έκκληση στα στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος να μην δηλητηριάζουν το πολιτικό κλίμα, μία μόλις ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, με παντελώς αβάσιμες “καταγγελίες” που σχετίζονται με τον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων».