Γράφει ο Τάσος Τσιφόρος 

Μπαράζ συσκέψεων πραγματοποιείται στο Μαξίμου και κυρίως στη Συγγρού ενόψει της αυριανής εκλογής ενώ, παρά το τυπικό τέλος της προεκλογικής περιόδου, η προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να πειστούν οι πολίτες να στηρίξουν τα γαλάζια ψηφοδέλτια. 

Σε συνέχεια των εξορμήσεων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας καθ όλη τη διάρκεια των δυο τελευταίων εβδομάδων σε γειτονιές, σήμερα ομάδες στελεχών του κόμματος και της νεολαίας θα κάνουν διανομή προεκλογικού υλικού στα διόδια

Επίσης, ευρεία σύσκεψη προγραμματίζεται στα κομματικά γραφεία, την οποία συγκάλεσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος για τη ρύθμιση των τελικών οργανωτικών λεπτομερειών για τις αυριανές εκλογές.

Στην οργανωτική ομάδα, που ανέλαβε να εξασφαλίσει την οργανωτική επάρκεια του κόμματος σε αυτή την σύντομη προεκλογική εκστρατεία, ενώ βρίσκεται πίσω και από το μπαράζ περιοδειών του κ.Σαμαρά στην αρχή της καμπάνιας, συμμετέχουν στελέχη με πολλά «εκλογικά» χιλιόμετρα στα κοντέρ τους, όπως ο γραμματέας οργανωτικού Δημ. Μαραβέλιας, ο γεν.διευθυντής της ΝΔ Κων.Τσιμάρας, οι κ. Μεν. Δασκαλάκης, Σερ. Τσόκας, Λ. Ζαγορίτης, Π. Γεωργιάδης, Μαν. Αγγελάκας, Αντ. Οικονόμου και φυσικά ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.

Εξάλλου στις 16:00 το απόγευμα ο Πρωθυπουργός θα δεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου το οικονομικό επιτελείο προκειμένου να εξετάσουν τα ανοικτά ζητήματα σε ότι αφορά στην απόφαση του ευρωπαϊου Κεντρικού Τραπεζίτη Μάριο Ντράγκι αλλά και του Eurogroup της Δευτέρας.