Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Μια ώρα κράτησε περίπου η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Γκίκας Χαρδούβελης εξερχόμενος του πρωθυπουργικού γραφείου τόνισε οτι «όπως κάθε φορά ετσι και σήμερα πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup συναντηθήκαμε με τον πρωθυπουργό και κάναμε μια εκτενή συζήτηση».

Ενώ για την απόφαση της ΕΚΤ ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε «πρόκειται για μια πολύ θετική απόφαση για τη χώρα μας αλλά είναι αναγκαίο να κλείσει η αξιολόγηση».

Εξέφρασε ακομη την άποψη οτι «η τρόικα πρέπει να έρθει το συντομότερο». Τέλος, σε συζήτηση με δημοσιογράφους ο κ. Χαρδούβελης υποστήριξε οτι «θεωρούμε οτι ακομη μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα καθώς υπάρχει μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων». 

Εν τω μεταξύ όπως έγραψε νωρίτερα το newpost.gr από το πρωί πραγματοποιείται μπαράζ συσκέψεων στο Μαξίμου και κυρίως στη Συγγρού ενόψει της αυριανής εκλογής προκειμένου να πειστούν οι πολίτες να στηρίξουν τα γαλάζια ψηφοδέλτια. 

Επίσης, ευρεία σύσκεψη προγραμματίζεται στα κομματικά γραφεία, την οποία συγκάλεσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος για τη ρύθμιση των τελικών οργανωτικών λεπτομερειών για τις αυριανές εκλογές.