Μηλιός: Το πρόγραμμα που συμφώνησε ο κ. Χαρδούβελης είναι νεκρό

Μηλιός: Το πρόγραμμα που συμφώνησε ο κ. Χαρδούβελης είναι νεκρό
Photo: Intime News Photo Agency

Για «ιστορική νίκη του ελληνικού λαού» έκανε λόγο ο τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, σχολιάζοντας τα Exit Polls.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μηλιός επεσήμανε πως «είναι μία αλλαγή σελίδας, είναι μια ιστορική στιγμή για όλη την Ευρώπη. Αλλάζουμε σελίδα στη χώρα μας, ο ελληνικός λαός παίρνει το μέλλον του στα χέρια του».

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της εθνικής σωτηρίας, είναι η κυβέρνηση που θα προωθήσει, θα υπερασπίσει και θα κατοχυρώσει τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, αλλά συγχρόνως είναι όχι απλώς ένα μήνυμα, είναι η αρχή της μεγάλης αλλαγής για όλη την Ευρώπη. Η Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχίσει με τον αποπληθωρισμό, με την ύφεση, με την αυξανόμενη ανεργία, με την υπερχρέωση. Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο, η χώρα μας, ο λαός μας είναι στη πρωτοπωρία μιας πολύ μεγάλης αλλαγής. Είμαστε όλοι συγκινημένοι και ευτυχισμένοι» είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα κάνει αύριο στο Eurogroup ο κ. Μηλιός, είπε:

«Φαντάζομαι ότι ο κ. Χαρδούβελης θα κλείσει τις εκκρεμείς υποθέσεις, τεχνικού χαρακτήρα. Διότι αυτό το πρόγραμμα, στο οποίο είχε συμφωνήσει ο κ. Χαρδούβελης, ως εκπρόσωπος του κ. Σαμαρά, είναι πλέον νεκρό».

Δείτε εδώ ζωντανά τις εξελίξεις των εκλογών

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο