«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μιλήσει με υπαλλήλους» ανέφερε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, σχετικά με το εάν θα γίνει διαπραγμάτευση με την τρόικα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, εξέφρασε την άποψη ότι ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης στο Eurogroup της Δευτέρας θα ανακοινώσει μόνο το εκλογικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, επικαλούμενος την ιδιότητά του ως αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου επεσήμανε ότι «είναι δεδομένο ότι όλες οι κυβερνήσεις - γιατί αυτό επιβάλλεται σε μια δημοκρατία - θα του πουν ότι περιμένουμε από την επόμενη κυβέρνηση να συγκροτηθεί, να δει τι έχει το ταμείο».

Όσον αφορά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους θεσμικούς εταίρους ανέφερε ότι «θα τους πούμε ακούστε κύριοι, η λιτότητα και η τρόικα δεν απορρέουν από τις ευρωπαϊκές συνθήκες».

Συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «δεν θέλει να μιλήσει με υπαλλήλους» αναφερόμενος στην Τρόικα. «Ο πρωθυπουργός της χώρας με τον υπάλληλο να συζητά να το ξεχάσετε» τόνισε και κατέληξε: Η πολιτική εκπροσώπηση συζητά με την πολιτική εκπροσώπηση.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τις εκλογές