current views are: 1

26 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση08:15

Οι εκπλήξεις από τους σταυρούς – Ποιοι πρωτοκλασάτοι μένουν εκτός

Το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς και η σταυροδοσία των πολιτών αφήνει εκτός πρωτοκλασάτα στελέχη από όλα τα κόμματα. 
 
 

Δημοσίευση 08:15’
αρθρο-newpost

Το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς και η σταυροδοσία των πολιτών αφήνει εκτός πρωτοκλασάτα στελέχη από όλα τα κόμματα. 
 
 

Το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς και η σταυροδοσία των πολιτών αφήνει εκτός πρωτοκλασάτα στελέχη από όλα τα κόμματα
 
Ξεκινώντας από το Επικρατείας βουλευτή δεν εκλέγουν ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ με τους κ. Κουίκ και Φλωρίδη αντίστοιχα να μένουν εκτός Βουλής. 
 
Στην A’ Αθήνας στο 75% της ενσωμάτωσης εκτός φαίνεται να μένουν από τη ΝΔ οι Φωτεινή Πιπιλή, Πλεύρης Αθανάσιος και Κωνσταντάρας Δημήτρης και από το ΠΑΣΟΚ οι Συλβάνα Ράπτη, Νάσος Αλευράς, Θανάσης Χειμώνας.  
 
Στη B’ Αθήνας μάχη για να μπουν δίνουν οι Άννα Χατζησοφιά, Οδυσσεάς Βουδούρης, Δημήτρης Τσουκαλάς. Από τη Νέα Δημοκρατία μάχη δίνουν η Κατερίνα Παπακώστα, Αργύρης Ντινόπουλος, Γιάννης Μιχελάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Τάνια Ιακωβίδου. Εκτός Βουλής φαίνεται να μένει ο Πέτρος Τατσόπουλος που δεν εξελέγη με το Ποτάμι ενώ από το ΠΑΣΟΚ εκτός φαίνεται να μένουν οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Αλ Σαλεχ. 
 
Στην Α’ Πειραιώς την έδρα του φαίνεται πως χάνει ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος από τη ΝΔ ενώ ούτε η Νόνη Δούνια καταφέρνει να μπει στη Βουλή. Το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέγει ούτε μια έδρα και ως εκ τούτου ο κ. Δημήτρης Καρύδης δεν εκλέγεται. 
 
Στη Β’ Πειραιά δεν εκλέγονται από τη ΝΔ οι Νεράντζης Τάσος και Φαήλος Κρανιδιώτης, από το ΠΑΣΟΚ οι Παντελής Καψής και Δημητρης Λιντζέρης. 
 
Στην Πέλλα εκτός Βουλής μένει ο Δάνης Τζαμτζής της ΝΔ, στα Τρίκαλα εκτός ο Μιχάλης Ταμήλος και ο Ηλίας Βλαχογιάννης ενώ ούτε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης εκλέγεται καθώς δεν εκλέγει έδρα η ΝΔ στα Χανιά. 
 
Στην Κέρκυρα η Άντζελα Γκερέκου δεν κατάφερε να εκλεγεί με τη ΝΔ ενώ εκτός μένει στην Αργολίδα, ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης καθώς δεν βγάζει βουλευτή το ΠΑΣΟΚ. 
 
Σκληρή μάχη γίνεται στην Αρκαδία με τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο να παλεύει για την έδρα της ΝΔ.
 
Στα Δωδεκάνησα εκτός μένει η Μίκα Ιατρίδη από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ενώ στην Εύβοια εκτός μένει ο Κώστας Μαρκόπουλος. 
 
Πιθανώς εκτός Βουλής να μείνει στη Θεσπρωτία και ο πρώην υφυπουργός Αντώνης Μπέζας από τη ΝΔ ενώ στην Α’ Θεσσαλονίκης, εκτός Βουλής μένει ο πρώην υπουργός Γιώργος Ορφανός, που απέχει σχεδόν 5.000 σταυρούς από την Έλενα Ράπτη που είναι η τέταρτη και τελευταία που εκλέγεται από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. 
 
Εκτός φαίνεται να μένει στην Κοζάνη, ο Πάρις Κουκουλόπουλος καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέγει βουλευτή ενώ δεν θα ορκιστεί όπως φαίνεται βουλευτής ούτε η Ζέτα Μακρή από τη Μαγνησία. Στην Καβάλα, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής δεν κατάφερε να επανεκλεγεί με τη Νέα Δημοκρατία, ούτε και ο Σπύρος Ταλιαδούρος στην Καρδίτσα

σχετικα αρθρα