current views are: 5

26 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση09:16

Ο Πάνος Καμμένος θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε συμφωνία ήρθαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος.

Δημοσίευση 09:16’
αρθρο-newpost

Σε συμφωνία ήρθαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος.

Γράφει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Σε συμφωνία ήρθαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. 

Συμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε στον Αλέξη Τσίπρα την πρόθεσή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. 

Το χρονικό της συμφωνίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Οι Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος αποδείχθηκαν σαν έτοιμοι από καιρό… Οι δυο πολιτικοί αρχηγοί στην  σημερινή συνάντηση επιβεβαίωσαν απλώς την πρόθεση τους για να υπάρξει κυβέρνηση καθώς ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι πληροφορίες λένε ότι η συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε προκύψει πολύ πριν το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα αφού τα στελέχη της Κουμουνδούρου ήθελαν να είναι βέβαια ότι εάν δεν έχουν  αυτοδυναμία  η χώρα θα μπορέσει να κυβερνηθεί και δεν θα πάμε ξανά σε εκλογές. 

Εν τω μεταξύ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν ήδη στην επόμενη κίνηση και στο θέμα  που αφορά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς δεν απέκλεισε  το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες που υπάρχουν για αυτό το θέμα ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι «θα αποδειχθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που διαμορφώνει μεγάλες συναινέσεις». Η απάντηση του όπως είναι λογικό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αυτό εφόσον φυσικά αποδεχθεί μια τέτοια πρόταση και ο άμεσα ενδιαφερόμενος.


σχετικα αρθρα