Ο τόπος γύρισε σελίδα. Πλέον είναι μια διαφορετική μέρα, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο κ. Καμμένος συνεχάρη τους βουλευτές του κόμματος, που εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές και ανακοίνωσε την τοποθέτηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη στη θέση της εκπροσώπου του Τύπου του κόμματος.

«Πλέον μια διαφορετική ημέρα, το έργο των ΑΝΕΛ είναι διαφορετικό, αφού μετέχουν στην κυβέρνηση. Όσοι αντέξαμε, πήραμε ξανά την εμπιστοσύνη του λαού» είπε ο Πάνος Καμμένος προσθέτοντας ότι το κόμμα του «έριξε» την προηγούμενη κυβέρνηση και σήμερα είναι «ρυθμιστής».

Μιλώντας στα μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «πρέπει να λειτουργήσει ξανά η Δημοκρατία μετά από δυόμισι χρόνια» γιατί όπως είπε «ο απερχόμενος πρωθυπουργός δεν απάντησε επί δυόμισι χρόνια σε καμιά ερώτηση πολιτικού αρχηγού και χθες αρνήθηκε να παραδώσει στον νέο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα». 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Καμμένος αναμένεται να ενημερώσει τους βουλευτές του για το περιεχόμενο της συμφωνίας με τον κ. Τσίπρα και τις παραμέτρους της συνεργασίας τους.