Γράφει η Τιτίκα Ανουσάκη
 
Καμία συζήτηση γύρω από τα εσωκομμματικά της Νέας Δημοκρατίας δεν έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τη Ντόρα Μπακογιάννη
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός δεν ήθελε να ανοίξει καμία τέτοια συζήτηση, τόσο για τα εσωκομματικά του κόμματος όσο και για το τι θα γίνει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
 
Ο Κώστας Καραμανλής, παραμένει σταθερός στη διαχρονική του θέση να στηρίζει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και τις όποιες επιλογές και πρωτοβουλίες του. 
 
Στη συνάντηση έγινε μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος ενώ η κ. Μπακογιάννη ενημέρωσε τον πρώην πρωθυπουργό για την  πρόταση προς την κ. Μπακογιάννη από την τριμελή προεδρία του ΟΑΣΕ εν όψει της κρίσης Ρωσίας - Ουκρανίας, για συμμετοχή της σε ένα 15μελές συμβούλιο που θα διαχειριστεί αυτήν την κρίση. "Θα αποδεχθώ την πρόταση και θα προχωρήσω στις συζητήσεις οι οποίες είναι αναγκαίες", είπε η βουλευτής της ΝΔ.
 
Εξερχόμενη η κ. Μπακογιάννη δήλωσε πως «δεν συζητήσαμε εσωκομματικά θέματα. Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι η χώρα. Η χώρα βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση και πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να στηρίξουμε την πατρίδα μας». 
 
Ερωτηθείσα αν συζητήθηκε το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας απάντησε πως δεν συζητήθηκε και πρόσθεσε ότι "η πάγια θέση του τέως πρωθυπουργού είναι γνωστή σε όλους".