Οι τελευταίες εξελίξεις για την εθνική οικονομία απασχόλησαν μεταξύ άλλων τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκου Νικολόπουλου.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Νικολόπουλος στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις για την «απομνημονοποίηση της εθνικής οικονομίας.  Οι προσλαμβάνουσες των τελευταίων ημερών, δίνουν το στίγμα μιας κυβέρνησης  που ανήκει στους Έλληνες και , που διαπραγματεύεται σκληρά και σθεναρά εν ονόματι τους».  

«Η Ελληνική κυβέρνηση δίνει ένα μάθημα Εθνικής αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας στον «ουδείς αναμάρτητος» και στην παρέα του,  που τα τελευταία χρόνια ηθελημένα και αδιαμαρτύρητα κατανάλωναν τα «παραισθησιογόνα» της γερμανικής αλληλεγγύης και , όντες βυθισμένοι στη μέθη των παραισθήσεων τους έπιναν το αίμα το Ελληνικού λαού σε αντάλλαγμα των «δόσεων» τους. 

Ήταν τέτοια η μνημονιακή υποταγή τους, που όλα αυτά τα χρόνια εγκατέλειψαν  μέχρι  και τους ήρωες των Ιμίων καθώς εφείδοντο  ακόμα κι ενός στεφανιού για να τους τιμήσουν. 

Είμαι αισιόδοξος, έχω πίστη στη νέα κυβέρνηση ...
Θα νικήσουμε» ανέφερε.