current views are: 3

3 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση12:15

Χρυσοβελώνη: «Μη διαχειρίσιμο» το χρέος

«Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού επιδιώκει να φέρει θετικό αποτέλεσμα για την Πατρίδα χωρίς να κοροϊδεύει τους Έλληνες», αναφέρει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Δημοσίευση 12:15’
αρθρο-newpost

«Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού επιδιώκει να φέρει θετικό αποτέλεσμα για την Πατρίδα χωρίς να κοροϊδεύει τους Έλληνες», αναφέρει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού επιδιώκει να φέρει θετικό αποτέλεσμα για την πατρίδα χωρίς να κοροϊδεύει τους Έλληνες», αναφέρει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» με ανακοίνωσή της προσθέτει πως «εκείνους που έλεγαν πως το δημόσιο χρέος είναι “διαχειρίσιμο και βιώσιμο” οι Έλληνες πολίτες τους έστειλαν στην αντιπολίτευση».

«Χθες ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν βλέπει να υπάρχει διαπραγμάτευση εκ μέρους της νέας Ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος! Σήμερα τα παρελκόμενά του έρχονται να συμπληρώσουν πως η συζήτηση με τους εταίρους μας δεν έχει καν νόημα αφού “η κυβέρνηση λέει τα ίδια για το χρέος μ’ αυτά που είχε συμφωνήσει ο Σαμαράς”», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

Στόχος της κυβέρνησης εθνικού σκοπού είναι να αφαιρέσει το άχθος ενός τεράστιου, μη διαχειρίσιμου χρέους από τις πλάτες του Ελληνικού λαού… Στόχος των ΑΝΕΛ είναι να σταματήσει η υπερχρέωση της χώρας, να ξεκινήσει η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και να ανασάνει επιτέλους η κοινωνία. Αν κάποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν, καλά θα κάνουν να κάτσουν στην άκρη που τους έβαλε ο Ελληνικός λαός.

 


σχετικα αρθρα